Regnet det bara öser ner

Supertradigt väder och som om det inte var nogs så är det mörkt mesta delen av dagen.
Jag vill försöka att föklara för er att min äta sova klocka är ganska så väl kalibrerad mot sol och mörker och kanske lite mindre mot det där dumma klockan med visar som går på samma sätt varje dag utan någon som helst hänsyn till ljus och mörker.

Så en mörk dag som idag, innebär att jag redan vid två snåret tyckte att det började bli dags för kvällsmat. Nu fick jag tålmodigt vänta tills klockan blev strax efter fyra snåret. Sen ska vi inte tala om att jag dessutom tyckte att det mycket väl kunde vara tid för ytterligar ett mål mat vid typ 20 snåret. Nu blev det inte mer än en omgång kvällsmat men sen så hade jag världens möjlighet till att “arbeta” ihop lite extra lön vid sidan om. Det var balansbollsträning och lite vanligt sitt, ligg, stå, stanna träning och sen städa undan leksakerna. Det gick lysande frånsett att både jag och Zorro ville upp på balansbollen samtidigt vilket vi testat tidigare utan så lysande resultat. Men det är träning i sig att väääännnttttaaa på sin tur.

Sen fick vi faktist lite extra lördaggodis – det var någon form av återanvändning av våra märgben. Märgben som vi tuggat ur som matte sedan fyllt med lite risgrynsgröt så här i juletid. In en stund i frysen och sedan fick vi jobba lite för vårt lördagsgodis – smaskens!