Vårta i rumpan

Har haft som en liten utväxt en liten vårta i rumpan. Den kom liksom från ingenstans för någon dag sedan och så var den bara där. Stor ungefär som två tändstickshuvud ihop. Matte tänkte att efter helgen var det till att boka tid hos veterinär för att kolla upp den med tanke på var den satt och att den såg lite mysko ut. Men idag så petade hon på den, då såg det nästan ut som en liten bloddroppe njee såg inte rätt ut. Så matte hon petade, tryckte och klämde på den lite till, något hände, så hon fortsatte och tänkte inte är den någon vårta. Det gjorde inte ont så hon fick fortsätta. Då kom det ut något. Jag vet att ni kanske tänker, var, blod eller annat geg – men nej ut kom en död fästing. Den hade väl bitit sig fast i rumpan på mig och borrat sig in där samtidigt som den liksom blivit lite inkapslad. Urghh

Dessa äckliga hiskeliga otäcka djur! Så baddad med lite antiseptiskt för att hålla rent och få det fint. Redan ett par timmar senare så började det dra sig tillbaka och se riktigt fint ut igen.

Ja för övrigt så har dagens gått i vilsamt tecken efter gårdagens fest och vi har vilat mest hela dagen förutom att vi på kvällen drog iväg för en simtur.