Midsommar

Idag var det festdags. Moster med barnen kom. Förstår nu har spännande det är med den bäbis. Lilla lilla Plopp som inte är mer än 3 månader. Jag förstod att jag fick vara försiktig så det var jag. Men jag pussade henne på örat, kinden, räknade alla tårna och fingrarna och var helt betagen.

Sen lekte jag med både Alex och Max. Jag hade varit så duktig på att passa barnen. Hade inte moster haft katter så hade jag kunnat komma och jobba som barnflicka ett litet tag. Casper ja han förstår nog faktiskt inte hur roligt och spännande det är med alla barnen, för det är ju hans vardag den lille “nannydog” som hans ras ju faktiskt ibland kallas.

Zorro däremot han var lite yster och yvig och försökte i sin iver att göra “strike” på barnen så han fick faktiskt sitta i gården merparten av när vi var ute i trädgården. Fast det är ju liksom inte så farlig för man är ju nästan med iallafall för gården är ju precis vid däcket och bordet ute. Sen så fick ha promenad med mofar också. När vi satt inne och åt så fick jag för rättvisan hålla Zorro sällskap i gästrummet – suck. Medans vår kära besökare Casper fick inta vår bädd och relaxa eller vara i uterummet. Men se han har koll på att inte tigga mat från barnen vid bordet. Jag ser det kanske mer som en möjlighet till lite extra smaskigheter.

Hur som man skulle ju då kunna tro att det var en helt fantastisk och härlig dag. Så var det absolut inte! För morgonen började med strålande solsken i en liten liten stund. Sedan kom det, ÅSKA. Jag hatar och avskyr blixt och dunder. Så medan himlen brött ut i värsta ovädret och mullrade och skickade ut regn. Så gick jag in i badrummet och försökte lägga mig under badrumsskåpet. Jag lyckades inte! Efter en stund kom husse in och skulle duscha då smet jag snabbt in i duschen och så vägrade jag att flytta på mig. Men husse lyftkran lyfte ut mig trots att jag stretade och spjärnade emot. Så medans jag låg i badrummet och darrade och tyckte livet var pest, då låg Zorro på golvet i köket och sov.

och kan säga att när gästerna gått hem, ja då sov vi både jag och Zorro så gott så gott!