Hemsk separation

Dagen var inte riktigt som vanlig det fattade jag direkt. Det var packning och väskor. Där stod väskor till oss alla. Så vi packades alla in i bilen. Så bar det iväg till momor och mofar. Där så lämnade vi av Zorro, han skulle få lov att vara på “lyxpensionat” och bli så där lagom bortskämd och omklemad.

Själv så åkte vi vidare, en lång lång resa var det innan vi äntligen stannade en stund. Det blev ett bra bilstopp, för det severades korv. Sen bar det vidare med bilen. Vi kom fram och det var dags för en släktträff med husses släkt. Det började si så där. Där var en hund som jag inte såg, inte förrän den fräste åt mig genom staketet, då fräste jag tillbaka sen så var det inget mer med det. Efter en kort fika så gick vi på promenad och det var då det började gå riktit åt skogen. Mitt på rundan kom det, bom bom, otäcka Tor som flög över himlavalvet och slog med sin hammare. Blixt och dunder – jag HATAR blixt och dunder. Blev skiträdd och orolig och hade inte ens en säker punkt att försöka ta mig till. Men vi gick hemåt i regnet och kom hem lagom blöt och med bom bom över oss. Jag gick in och la mig på sängen och bestämde mig för att inte vara kontaktbar. Låg och bara flämtade och dregglade och sa – kul idé att åka hit – INTE!

Men efter en timme eller två så lugnade jag ner mig något, och så kom det mera folk. I början så är de ganska så oroliga och nästan lite rädda för mig men sen så lugnar de tvåbenta ner sig och inser att jag inte är så farlig.

Jag passade maten och la mig strategiskt för att ha full koll på läget och var alla var. Fick ett märgben men hade inte riktigt ro till att fundera på den utan lät den vara. Men när det sen framåt natten var dags att gå och lägga sig så måste jag erkänna att det var ganska skönt att få krypa in i vårt lilla rum och lägga sig tillrätta vid mattes fötter. Innan jag somnade in i en djup god sömn så tänkte jag lite på lillebror och undrade hur han hade det hos momor och mofar. Så djupt sömn att man kanske till och med snarkar, men inget jag märkte så jag tror jag skyller eventuella snarkningar på husse.