Mera kalas

Matte hon vaknade ju givetvis upp så där lagom tidigt på morgonen och då gick vi ut ett kort stråk för morgonkissning. Men sen så kunde vi tjejer inte somna om, så vi bestämde oss för att gå ut en långpromenad innan frukosten. Var lite orolig när vi gick förbi det stället där det började bom boma igår. Men när vi traskat på en stund så brydde jag mig inte längre. Det som intresserade mig mest var nog faktiskt alla kaninerna. Vi pratar många kaniner. Vi var nog först ute så ingen hade varit och skrämt iväg dem. Så de satt överallt, och först när man kom nära så skuttade de iväg. Jag ville så gärna få jaga dem, men se det fick jag inte alls.

Så blev det frukostdags och de andra var också vakna så jag fick hälsa på alla och räkna in dem alla igen. Men efter frukosten var det dags att packa ihop allt igen och bege sig hemåt. Vi kom hem och slängde in väskan, bytte kläder och då blev jag lite stressig och undrade vad som hände och var på gång. Men kunde vara lugn, vi tog med oss paket och sedan så var det dags att gå hem till momor och mofar. Zorro han blev så glad att se oss alla! Han viftade på hela kroppen och hälsade oss välkomna. Så vi hälsade runt och sedan så fick Zorro och jag prata igen allt vi upplevt under gårdagen. Zorro han hade fått lång skogspromenad med mofar, goda matbitar från alla. Zorro han kan ju vara lite extra kreativ så momor och mofar bestämde sig för att ha koll på läget så när det blev nattedags så var det sovrummet som gällde. Lyx att ligga i sovrummet och samtidigt en möjlighet att visat hur stor, lång och bred en boxer kan bli när han sträcker ut sig

Sen så fick vi lägga oss att vila lite ihop medans det var lite kalas. Lillmoster hon blir en stor damidag. Men självklart så fick vi även lite kalasmat- mums. Men måste faktiskt säga att när det väl var slut och dags att gå hem så var det faktiskt ganska skönt att få komma hem och lägga sig i sin egen bädd och sova som en stock.