MH -Mentaltest för Zorro

Idag så har det varit en omvälvade dag för mig. Vi åkte in till Ronneby till ett hundställe. Det luktade massor av andra hundar där och så var det dags för att gå en liten promenad.

Detta var en mycket mycket märkligt promenad! Såna promenader har jag aldrig varit med om tidigare. Jag fick gå med husse för matte kände att det nog blev bäst – så sagt och gjort! Där var en hel grupp med människor som tittade på vad jag gjorde och en farbror som skrev på ett papper, Jag fick gå framför och bakom gruppen och se på människorna men de var lite tråkiga och hälsade inte på mig. Men det fanns en tjej vid husse som faktiskt ville hälsa på mig. Kel o gos gillar jag.
Zorro MH Kontakt

Hon var lite kul också och ville busa lite med mig, klart jag kan tänka mig att busa sa jag.
Zorro MH lek

Denna skogen som vi gick är häftig för där fanns rosa små kaninliknande trasor som försvann iväg, inte nog med det utan jag fick dessutom jaga efter den. Det var skojigt men så sen så rörde den sig inte mera utan vara stendöd, inte lika skojigt då.
Zorro MH jakt

Fick även springa och busa med en konstig kille i skogen, han skuttade och busade men hade leksak så han var ganska kul. Drog en liten extra reva i skogen när man nu ändå var lös, och lyssnade lite uppmärksamt på var de där hundskallen kom ifrån.

Nu var det ju inte bara skoj i denna skogen, där fanns riktigt otäcka saker också – huvudlös overall som flyger upp framför nosen på en. Jag tvekande inte ens en milisekund innan jag tog till flygt ett par meter bort! Rent uttryckt jag blev skiträdd! Husse skulle ju sedan visa sig på styva linan och gick fram till overallen men jag var inte helt övertygad om den ändå,men när även en tjej gick fram då tänkte ja. Kan ju inte vara sämre än tjejer så lika bra att gå fram. Sen fick man gå fram och tillbaka bredvid den, men se jag glodde lite på den för att säkerställa att den inte skulle hitta på några mera dumheter.
Zorro MH överraskning

Då kom det lite skrammel, men det var ingen fara och jag undrade nyfiket var det kom ifrån och om det kanske var några roliga burkar eller saker som jag kanske kunde ha sönder (jag menar utforska funktion på …)

Sen kom där fula gubbar, klädda i en ku klux klan liknande dräkt dök de upp från ingenstans. Var inte helt överförtjust i såna här fanatiskt övertygelse så när de kom för nära och jag tänkte nu ska de värva in mig i deras hemska uppfattning, då gav jag skall.
Zorro MH spökena
Husse gick ifrån mig men jag stod ståndfast kvar i mitten och höll min position.
Zorro MH spökena
Husse gick fram till spökena och när de väl fick av sig sina otäcka huvudbonadera och gick från ku klux klan till lucia då var jag helt med på noterna och sa. Puss på er – Lucior gillar jag!
Zorro MH spökena

Efter det så fick man busa igen och denna gången sköt de mot några inkräktare eller något, kanske sköt de myggor vad vet jag. Det gick bra och jag var bara lite nyfiken på vad de sysslade med.

Så efter det så fick man åka hem, någonstans i det hela var också en tråkig uppgift där man fick anpassa sig till en tråkig stilla och passiv stund. Inga problem för mig, men frågan är om jag inte då satte mig ner lite. Så här i efterhand så skulle jag nog inte gjort det. För väl hemma var jag helt rödprickig på magen och i skrevet – så något eller någon hade nog kalasat på mig.

Hela rundan och dagen har jag varit väldigt hässjig och Scarlett också, denna plötsliga värmen har man inte hunnit att ställa in sig på. Så man skulle ju kunna tro att när jag så kom hem så skulle jag lägga mig och vila. Men se då var det ju äntligen lite svalt ute, så jag och Scarlett vi lekte kamplek och bussade runt hemma en stund. Se att kampa med människor är lite lagom kul – men att kampa med Scarlett – det är på fullaste allvar och då ger man gärnet och håller i för kung och fosterland!

Ja och måste säga ett stort minus till matte som drog med sig kameran och sedan inte klarade av att ta ordentliga bilder utan tog mest suddiga, oskarpa så tyvärr finns det inte bilder med på allt…
Eller var det störningar från Royal ?? Idag så var det 10 år sedan de åkte till Tomelilla och hämtade en Royal kille sa matte.

This entry was posted in Blog, Foto. Bookmark the permalink.

2 Responses to MH -Mentaltest för Zorro

  1. Chris says:

    :) Redan uppbokade på annat den helgen så ingen utställning för vår del.

  2. Grattis till MH skönt ha det gjort om ni ärintresserade av utställning är där en i Tollarp inte så långt för er anmälan gick ut den 16 men ringer ma n Floberg eller skickar per mail så är det nog inga problem tror det var 16-17 juni adesseran står på Tolalrps BK hemsida fortsatt lycka till Pappa Roni m familj