Simnings premiär

Idag så var det premiär för att få i hela simgänget. Jag har ju som sagt redan varit i ett par små stunder men idag var det som sagt på riktigt. Det var planerat och jag såg hur simväskan kom fram och packades ihop, handdukar, flytvästar, leksaker och så bar det iväg.

Det blev en promenad i skogen först och när vi sedan skulle sättas in i bilen igen så tvärvägrade jag. Jag tittade och sa nope, glöm det! Inte ska vi åka hem – det är simtur. Men vi skulle bara köra bort lite närmre simmet för att inte behöva gå så långt med sakerna. Så jag och matte drog direkt ner mot vattnet medans pojkarna sölade. Så flytväst påoch sedan en titt på de inköpta vattenleksaker men när jag fick se det så sa jag nej tack. Så matte öppnade kassen och lät mig själv välja vilken vattenleksak jag ville ha. Självklart så stoppade jag direkt ner huvudet och valde jag min vanliga oranga vattenleksak och jag valde den gamla använda inte den nya.

Så kastade jag mig ut i vattnet och simmade på. Badkrukan matte kom också i. Sen kom sölkorvarna äntligen ner och Zorro fick på sig flytvästen. Efter det så blev det tvärnit och han kom er med en tass och sa, tror jag nöjer mig med att solbada. Men se det gick inte matte med på. Utan hon tog helt sonika tag i flytvästen och lyfte ut honom. Fniss han såg helt förfärad ut i ett par sekunder. Sen kom han igång och plaskade på. Efter ett par plasktag så kom han ner och det började faktiskt se ut som simning. Zorro har en simstil som är ganska lik Royals.

Så ja det är så här, Zorro ligger och simmar, huvudet ganska högt upp och är lite som en go farbror som kör på en söndagsutflykt och ser på omgivningen och naturen. Själv har jag munnen stängd, huvudet långt ner så man blir strömlinjeformad, ett bra avkick och drar om söndagskörare som värsta sportbilen. Så vi låg i alla tre och simmade lite korrdinerad boxersim medans husse satt på land och tittade på. Jag fick köra lite cirklar och vändningar och då kallas det något som rehab. Zorro ja han fick träna på att bara simma på.

Väl hemma sen så tog det inte lång stund innan de tvåbenta fullständigt övergav oss för att dra iväg och inte komma hem förrän mitt i natten. Men väl genomkörda efter både promand och sim så sov vi så gott. Det var mörkt ute när de kom hem och husse han släppte ut oss. Zorro han var på väg att få en lite chock för i ena hörnet av däcket så fanns där ett blått spöke som överraskade med lite märkliga rörelser. Så han funderade en halv milisekund på om man skulle fly fältet och det var otäckheter som han stötte på under gårdagens mentaltest. Men så insåg han att det bara var matte som busade så då körde han en boxer-bus-rush-kastar-mig-över-dig älskar dig matte hälsning!