Klocka och ström

Ja efter gårdagens diskussion kring tid och längd. Så bestämde jag mig för att skrida till verket.

Jag bara säger det – ur led är tiden. Då vet vi också vad som gäller – det är lääääännnnnnggggden inte tiden 😉

Ur led är tiden

Men idag så hade vi tur för vi fick exakt lika lång promeand och vi gick alla hela familjen ihop så att jag verkligen hade koll på läget och inte blev lurad.

Lurad, det blev Scarlett sen på kvällen. Hon fick lägga sig ner och sedan körde matte ström genom henne. Jag vet hur det känns med ström genom kroppen för jag har lagt sidan mot ett elstängsel. Det är läbbigt gör ont och är bara otäckt. Men när matte gör det så heter det tydligen inte ström, utan det ska vara så märkvärdigt och heter då Elektroterapi. Snicke snack – ström som ström – otäckt är det så det så! Men Scarlett såg inte ut att tycka det var något fara. Hon tittade lite märkligt på det ett tag sedan drog hon en djup suck och sa, lika bra att ge efter och agera försökskanin åt matte. La sig tillrätta och bara var.

Elektroterapi på Scarlett

Så jag fick titta på när de körde två program, ett på höften och sedan ett på knäet. Men nej tack det där är inget för mig. Däremot så kröp jag upp i knäet på matte när det var dags för att vibba lite, det är mysigt och man kan faktiskt somna riktigt gott där om man vill.

2 thoughts on “Klocka och ström”

Comments are closed.