Tid eller längd

Jag förstår inte alls detta.

Jag vill gå lååååånnnnggg runda och promenad. Men idag så fick jag tji på det. Scarlett hon fick gå långa rundan och jag fick gå lilla runda. Så varför denna hemska diskiminering (eller vad det nu heter något med disk och minering är det iallafall) Då hävdas det från högre ort att det inte allt var något minerad disk utan att vi fick ungefär lika lång TID ute. Jag struntar väl i tiden det är längden som jag vill ha.

Så hur kan det då vara så att jag som har så mycket energi och spring i kroppen kommer halva längden på samma tid, nej du det är en ful och sur fisk begravd i denna förklaring!

Så Scarlett satte sig ner och försökte lungt och metodisk att bena ut denna orättvisa genom lite frågor.
1) Gick du fint i kopplet hela tiden?
– Nja kanske inte hela tiden.
2) Fick du gå tillbaka sätta dig vid sidan ta ögonkontakt och lugna ner dig innan ni fortsatte?
– Jo, det fick jag ju göra en hel del
3) Stannade ni och hade någon träning på vägen?
– Träning och träning, men visst fick jag sitta fint och ligga fint medans matte gick bort en bit, väntade och kom tillbaka.

För se du Zorro, på min promenad så gick vi i rask takt och hade bara två små stopp och jag skötte mig exemplariskt koppelmässigt hela vägen. Då kommer man längre på samma tid.

Så jaja, jag kanske var ute lika länge -men jag kommer INTE att tycka att det var rättvist ändå. För det är längden som är det viktiga på promenaden, inte tiden. Herre gud jag menar se tex på ett maraton. Det är ALLTID samma LÄNGD men tiden varierar – och då är det att se som rättvist. Så Scarlett du och matte har så fel i era tankar.

Det var orättvist – och därmed basta!!