Boxerförbud i trädgårdsland

Trädgårdslandet – ja redan igår så var där aktivitet och boxerförbud i trädgårdslandet. Idag så fixades det massor där, det grävdes, räfsades och petades i gjorden. Sen så vattnades det och ett stort nöjt leende sken upp hos matte. Nu ville jag ju som den myskille jag är – dela glädjen.

I ett snabbt skutt så var jag på väg mot matte, jag gled lätt och elegant över det mesiga hönsnätet, landade så fint i vad som tydligen var nysått och fixat och absolut boxerförbjudet. Men mattes minspel, guturala läte samt vattenslangen fick mig att ta mig ut och över hönsnätet nästan med vändande steg… Scarlett stod vid sidan om och bara skakade på huvudet och sa -växt upp och lär dig!

I övrigt så har det faktiskt varit utedag med mycket bus, kolla på allt de tvåbenta har hittat på och noga övervakat flytt av växter, samt min personliga favorit – gräva upp. Dock har husse kämpat emot mig och fyllt igen 3 av mina finaste fingropar som jag med grävt och fixat till härliga ligggropar. Men de är borta nu (temporärt eller för alltid det får vi se…)

Så väl inne efter en sådan dag – ja då somnar man gott.. Zzzzz