Spa dag är hemska

Jag fattar inte detta…
Idag hade vi en sådan hemsk otäck dag, den värstaste sorten av dem alla.
Det kallas för spa dag, idag var det en mini spa dag.(Den riktigt stora spa dagen innehåller även dusch o schampo)

Den bestod i att det petades tänder och skurades fint i munnen, plockades bort ev hårstrån och gnuggades lite extra där det börjat bli lite plackbildning.

Sedan putsades det i ansiktet så man inte hade några rinnmärken efter alla tårar man fäller, ja inte så farlig i mitt fall.

Vidare till att det skulle rotas runt och petas i öronen, långt ner och hitan och ditan.

Avslutningsvis så blev det en kloklippning.

Fy tusan vad jag avskyr dessa äckliga hemska spa dagarna.! Jag verkade dessutom få en extra grundlig behandling för det tog evigheter för mig. Samt större delen av tiden så blir jag dessutom fasthållen, hemskheter. Scarlett sa något om att det hade med mig själv att göra att jag inte kunde ligga stilla utan hela tiden snurrade runt och kråmade och omade mig. För att inte säga att jag försökte tugga och gnaga lite på matte när hon petade runt bland mina tänder.

Det enda jag kunde ha ut av dagen var väl att lite lagom retfullt se på när Scarlett fick sin behandling. Men se det varade ju inte alls länge och hon var klar på ett kick! Hon sa återigen att ligger man still och gapar fint och är lugn så går det supersnabbt. Nej se det tror jag inte på.

På tal om snabbt så kan man säga att det var vad min eftermiddags promenad blev. För det blev bara strax förbi lekplatsen innan jag åkte på utvisning och fick vända om och gå hem. Den korta biten hade dessutom avverkats i snigeltakt, gå bakom matte när hon leker med stavarna var inte min melodi. Scarlett fick en lång härlig promenad i skogen med stavgång och träna på att gå bakom. Själv så fick jag träning i trädgården med lite leta och hämta övningar men någon andra chans på promenad det fick jag inte.