Kräk i kvadrat

Idag var det Blåkulla dagen – när alla häxor far till Blåkulla. Så matte hon drog iväg och fick lite hjälp av husse att starta igång kvasten.

Under tiden så såg jag till att förse mig med smaskiga inhandlingar till påsk. I ivren att få igång kvasten hade de missat ett paket vindruvor långt in på bänken. Men se det var väl ingen konst att lyckas få tag och få ner dem. Smaskiga var de också.

När husse kom hem så ringde han en vän och efter det så fick vi åka bil Scarlett och jag. In till farbror doktor. Vet ärligt talat inte om jag är så värst förtjust i det stället. Han hälsade och så och sedan fick vi vars en spruta Scarlett och jag. Det var en sådan där kräkspruta, jo se jag har ju redan testat det tidigare när jag åt bekämpningsmedel. Syrran hon har också testat det i sin tidigare ungdom när hon åt choklad och fick dra iväg och kräkas.

Så det kunde konstaterats att jag är något mer hoggig än Scarlett och hade tryckt i mig många fler vindruvor men hon var minnsan inte oskyldig hon heller. Så nu har vi ställning 2-2 i kräkningsstatisiken, fast undrar om inte jag vinner ändå för jag har klarat av det på dryga året och Scarlett hon har på sina 7,5 år inte klarat att få ihop mer än två gånger.

Matte sa att de var de dyraste vindruvor man kan tänka sig och var inte helt imponerad över mitt tilltag. Jag tror till och med att när hon kom hem, kallade mig lilla skit hund. Hallåå det heter väl isåfall lilla kräk hund. Hur som allt är bra med oss även om vi är lite deppiga och låga efter att ha tömt magen ut och in och inte fått någon ny mat i magen.