Bekämpningsmedel klass 3

Oj hemskt uppståndelse det kan bli!

Jag lekte med min gummikatt när jag helt plötsligt hittade husses flaska-den hade en sån där besvärlig kork som man ska trycka ner samtidigt
som man snurrar på den. Men som naturbegåvningen man är så fick jag upp den i ett kick och hällde ut innehållet och slickade i mig. Matte såg mig ligga i bädden med gult klaffs på bädden och runt munnen. Hon slet upp mig och kastade in mig i duschen och så duschades jag i hela munnen – se vi boxrar har så stora läppar så där kan man gömma massor.

Sen åkte jag ut på gräsmattan där matte körde ner fingrarna långt ner i halsen på mig men inget hände – lagom då kom husse hem med Scarlett från promenaden. Mtte ringde och sen packades alla in i bilen och så fick vi åka iväg till ett otrevligt ställe. Scarlett hon sa att vi var hos veterinären. Väl där fick vi vänta ett par minuter innan vi fick komma in och först så trodde jag att det var en trevlig tjej vi träffade men oj vad fel jag hade. Hon stack mig i nacken och sen tog det inte lång stund innan jag hulkade och kräktes upp all min goda mat jag satt i mig strax innan. När jag kräkt färdig så fick vi åka hem. (Det enda positiva jag kan säga om den resan är jag fick sitta framme och inte i buren bak)
Så väl hemma så skulle man kunna tro att allt var frid och fröjd men icke nu kom matte med någon svart sörja som hon tryckte i mig.
Efter det fick jag så äntligen gå in och lägga mig och vila. Jag skakade som ett asplöv ett litet tag men två rostade smörgåsar och få ligga i famnen och vila gjorde susen för efter att ha vilat en timme så gick jag sen och skulle dra igång Scarlett för att busa och sen var allt som vanligt och efter en stund fick jag dessutom lite mera mat.

Scarlett i sin tur hon bara suckar – hon berättade att den gången som hon fick åka och kräka så hade hon tagit sig in i skafferiet och försett sig med massor av härlig mörk god choklad – smasken och kanske kunde vara värt en kräkning. Men att som i mitt fall stoppa i sig bekämpningsmedel för växterna som dödar småkryp -nej det var inget smart och inte värt någon kräkning.

Men måste ju faktiskt också berätta att vi hade en lång ensamstund på förmiddagen som vi fixade galant utan några som helst hyss – ja förutom att Scarlett smög upp i soffan när de tvåbenta inte var hemma men jag gillar syrran så jag ska inte skvallra…

2 thoughts on “Bekämpningsmedel klass 3”

  1. Ja- underbara distrikts som har jour –
    Vi kom dit direkt så mindre än en halvtimme efter att han “kalasat” så fick han kräka.

    Men vilken talang killen är som klarar av att öppna en barnsäker burk och snabbt gick det också.
    Ibland önskar man att de inte var fullt så talangfulla 🙁

Comments are closed.