Kvinnligt och manligt väckande

Efter promenad med husse, så öppnade han så att vi kunde springa upp och säga GOOOOOODDDD MOOOOOORRRRGGGOOONNN till matte.

Jag kastade mig upp för trappan, fortfarande kall i pälsen efter promenaden så störtankradet jag rakt på matte. Drog mitt halsbandsspänne i hårbotten på henne. Lät håret fastna i mitt halsband och ryckte till. Sedan la jag mig på henne och rullade fram och tillbaka samtidigt som jag jabbade med tassarna.

Hämtade min stora nallebjörn och svängde med den fram och tillbaka samtidigt som jag kanske lite klumpigt trampade hit och dit på matte. Därefter så tog jag min lilla lilla elefantleksak. Sen körde jag leken katt o rått – den går till så att jag kastar den lilla leksaken en bit bort. Sedan så spanar man in den och så tar man sedan ett jätteskutt och kastar sig över leksaken. Detta upprepas så många gånger som man orkar och känner för det göra då hoppa lite över och runt och på matte om det är möjligt. Detta skulle jag villa betäckna som ett härligt väckande från min sida.

Scarlett hon kom upp en stund senare, när jag var i hallen och letade efter något annat kul att göra. Hon gick fram försiktigt till sängens fotända. Hoppade upp utan att trampa eller stampa på matte det alldra minsta. Gick försiktigt bort till huvudändan och pussade matte lite fint på kinden.

Urghh så tjejigt och messigt! Inte minsta fart och fläkt i det ju…

2 thoughts on “Kvinnligt och manligt väckande”

  1. Haha!! Ja dessa pojkar! Jag få la´ skaffa en flickvovve jag med, så kanske det bli lugnt i huset 😉

    Hoppas ni är pigga nu 🙂

    //Lorina med rottisligan

Comments are closed.