Istappar och träning

Har gjort en mycket otrevlig upptäckt.

Om man är ute i snön och kanske letar godis och håller på, ja då kan det hända att man kan producera lite boxerslem. Detta boxserslemet skulle kanske kunna placera sig i morrhåren. Fortsätt att ponera att man sedan arbetar runt i snön för att tex hitta leksaker eller godis. Då drar man liksom ner nosen i snön.

Vet ni vad som händer då??
Jo de liksom fryser till is, det bildas istappar i morrhåren. Små otäcka isiga saker längst ut som nästan klirrar som kristaller. De vägrar att försvinna. Så hur mycket man än skakar på huvudet och ryster på nosen så sitter de otäckingarna kvar. Kan bara säga att det är mycket mycket irriterande små saker. Men efter ett tag och lite jobb så försvann de äntligen.

Sen blev det senare avlöst av ett blindstyre. Jomen matte måste ha gått och blivit blind på kuppen. För hon skulle träna mig med något nytt trick. Då skulle hon lägga godisbit på nosen. Jag gapade stort för att visa var munnen var och guida henne rätt. Men blindstyren fortsatte att försöka lägga det på nosen istället. Nej detta var vi inte alls helt överens om. Scarlett fick till och med visa att man kan ha godis på nosen, men jag bara fnös åt henne och sa bara för att du är tokig så behöver inte jag också vara det.

Men det finns ju faktiskt träning som vi båda kan och bemästrar riktigt bra.
Här ligger vi och bara inväntar det magiska “varsågod” så att vi får ta vår goda kokta broccolistam och tugga i oss på ett kick.

Väntar på varsågod