Bullar och leksaker

Idag så gick Zorro på en nit.
Senariet som utspelades var följande:
Vi är i köket, får lägga oss ner på mattan, det läggs en bit bulle en bit framför nosen.

Sen är det easy peasy superenkelt – man ligger där stilla och har tråkigt. Givetvis så har man koll på sin egen bullbit hela tiden. När det gått en stund så får man ett “varsågod”. Då är leken över och man får ta sin goa bulle eller vad det nu är som legat framför sig. Men nu så gick Zorro på en sådan nit. Han hade inte ork att vänta tills det härliga slutkommandot “varsågod” utan han reste sig upp innan. Matte märkte inget, inte förrän jag började att snurra på huvudet fram och tillbaka för att se vad Zorro sysslade med. Det såg hon att han rest sig upp tagit bullen och skulle precis tugga i sig den. Tji fick han för bullen åkte ut ur munnen på honom och jag som legat fint och stilla och inte fuskat. Ja jag fick min bulle. Det var inget smör på bullenmen den gick ner iallafall. Zorro han gick runt och sniffade och undrade var hans bulle tagit vägen – och blev lite sur och grining. Men så smart är han inte för senare på kvällen så gjorde han om samma miss igen – skulle sno den i förtid och blev utan.. Fniss

Man kan ju alltid ta ut lite frustration genom att busa och leka lite och visa hela världen att man äger leksaken.
Givetvis så är det inget kul att äga något om inte någon annan vill ha saken också…så givetvis så får man som storasyster spela med och vilja ha leksaken.
Zorro äger leksaken
Givetvis så är det bara ett spel, för inte vill väl jag ha leksaken också – eller?
Zorro äger leksaken
Han kan tom lägga sig på rygg med leksaken och tetas, retas med mig. Men det är en kul lek som jag är med på!
Zorro äger leksaken

Däremot så finns det en lek som jag inte alls är med på eller samtycker till. Det är den leken som Zorro har ibland – hoppa över Scarlett. Det är faktiskt en riktigt usel lek. Han gjorde det och missbedömde det hela – och kom inte helt över. Han landade lite på min rygg. Då sa jag några väl valda grymt och morr kring vad jag tyckte om den mycket dumma leken.

2 thoughts on “Bullar och leksaker”

  1. Du – det tyckte jag också!! Bara fatta läget när syrran smaskar i sig sin bulle och jag har tomt framför mig. Jag gick runt en sväng och letade för att se om matte kanske gömt min bulle … men nope det vara bara en sur nitlott för min del.

Comments are closed.