Träning med el

Jag gillar inte detta här med elträning och tänker faktiskt förklara att det inte är snällt att hålla på med elträning. Men tydligen så har man inga rättigheter alls i världen.

För detta är nu andra gången som jag varit ute med husse och så rätt vad det är fått mig en rejäl pärla. En liten strömchock i kroppen. Jag kastar mig runt för att se varifrån detta otäcka och mycket oväntade hot kom ifrån. Men det går inte att se eller hitta.

Husse han hävdar å det bestämda att han var helt oskyldig och inte skulle använda el till varken träningen eller bestraffning. Han hävdade att jag genom att vifta svansen mot ett elstängel (som han trodde var avstängt) så fick jag mig en som sagt oväntad och omedelbar tillsägelse från Mr Ström.

Vet inte om jag ska tro på honom! Så jag var faktiskt lite misstänksam mot husse och vad han sysslade med när han gick där bakom mig. Scarlett hon bara suckar och säger att jag ska växa upp och att man ska lyssna efter ett klickande ljud när man är nära elstängsel. Är man inte så nyfiken och ska över stenmurar, in i kohagar etc så klarar man sig undan sånna dumma överraskningar…