Zorro på tre ben o nyår

Jag fattade ingenting det var massa ljus och ljud på tv. Jag kände igen det hela och sa shit pomfritt är det nu den tiden på året. Men det stämde ändå inte alls. För innan stora raketdagen ska jultomten komma och alla är hemma och det är god mat och firande. Inte så här… Så det är nog vår tv som fått värmeslag eller något och tagit fel på tiden.
Så jag blev först lite orolig men sen struntade jag i det hela och det gjorde Zorro också. Du vet har man lyssnat och tittat på raketer i en timme eller så så är det faktiskt supertråkigt och då finns ingen annat än att gå och lägga sig.

Idag så blev det promenad i lera, gyttja och klafs. Den stora maskinen som flisar sönder de gallrade träden har kört sönder hela början på rundan. Så det klafsigt och lerigt och man går och halkar runt i däcksspåren. Vi var lite senare ute än våra vanliga morgonrundor så jag fick hela tre hundmöten som alla gick riktigt bra med lite godisletande som distraktion vid möten.

Efter att Zorro varit ute på sin promenad så kom han in och bara skröt! Först så hade han fått vara lös större delen av promenaden och fått massor av inkallningar och gå fint träning. Sen hade han träffat hund där han fått sitta stilla och lugn. Det var en snäll hund som varken morrade, skällde eller var dum mot honom så det var bra. Nu var ju detta kanske inte så mycket att skryta om. Så vad var det han var så mallig över då? Jo han stod på tre ben idag.
Inte sånt dåligt tre ben som man har när man har skadat sig eller har ont. Utan lyfta benet och stå på tre en när man kissar som stora pojkar gör. Ja eller stora Scarlett tjejer för den delen också.