Utställning med BIM och en smäll

Ja det heter så mycket , BIR, BIM, CK, HP, och massa saker hit och dit.
Jag struntar i vilket- bara jag får en liten fin rosett att tugga sönder så är jag så nöjd och glad. (Matte säger att man inte ska tugga sönder sina rosetter men jag har mycket nöjt lyckats med det två gånger… så tycker nog nästan att det är att bedöma som en tradition.

Hur som idag fick jag en rosett – det var en BIM rosett. Det betyder att jag var den snyggaste pojken som sedan fick gå upp mot den snyggaste tjejen och där kom jag tvåa. Men hallååå inte konstigt jag tyckte också hon var en snygging att titta på. Nu fick man inte titta på henne så mycket i ringen utan man skulle springa och se framåt och så – med en snygg tjej bakom sig. Tror inte det jag!

Så morgonen började hyfsat tidigt idag med promenad med husse, då kom det en dunderbang. Värst åsksmällen från ingenstans. Det var så att vi alla hoppade till. Sedan sa Scarlett trevlig att råkas men nu ska jag hem NU. Men hon fick inte gå hem NU i sin takt utan gå hem med oss andra. Självklart kom det en gigantisk hagelskur som sedan övergick i regn. Så vi såg lite ynkliga och blötta ut när vi kom hem. Så packades bilen och vi drog iväg. Inte alla för Scarlett fick vara kvar hemma. Ledsen blev hon för det – men hon gillar ju inte sånt där som utställningar.

Så vi kom till ett ställe med massor av folk och hundar. Det var stora hundar, små hundar, fluffiga hundar och hårlösa hundar. Vid min ring så fanns där ett par snygga bastanta bulldogstjejer som snörvlad åt mig. Jag fick sniffa på dem lite och sedan så bestämde jag mig för att lägga mig ner och vila. Vissa av de andra som var där såg ut som om de hade flyttat in där, de hade burar, vagnar, stolar, bord, saxar, borstar och en massa andra saker. Vi hade filt väska med mat och dricka och så kamera. Funkar toppen. Så jag la mig ner och vilade och kopplade av mentalt inför min presation i ringen.

Relaxar inför ringen

Så precis innan det var min tur så fick jag resa på mig, torka bort johnblunds gruset ur ögonen. Finhalsband o koppel på och så in i ringen. Jag hade nästan 4 tassar i marken hela tiden, jag hälsade fint på domaren, jag fick visat mina tänder och stod nästan stilla så han fick titta på mig.

Ställer upp sig lite snyggt

Efter att jag fått min rosett stod jag utanför ringen en stund och tittade på de större pojkarna. Han som vann i klassen efter mig – han var ingen rolig vovve. Han gruffade, morrade och kastade sig i kopplet när de andra pojkarna kom för nära. Sån pojk ska inte jag bli när jag blir stor – jag ska bli en snäll och go pojk hela livet!

Sen åkte vi hem och då åkte hem till mobror. Hos mobror var både mofar, momor och så Scarlett. Vi stannade en liten stund och sen så åkte vi hem. Hem så att både jag och Scarlett fick nanna och pusta ut efter var sin händelserik dag.