Skänkes skithundar

Jag förstår inte hur det kunde bli så fel?
Matte kom hem och hon var lite trött idag och jag vet ju självhur det är när man är lite trött då är det bäst att hålla igång och ge gärnet fullt ös. Så vi stutsade skuttade och levde lite extra liv. Sen blev det ut och leta lite godis i trädgården för egenaktivering. Det blev absolut egenaktivering – för vi hittade någon mumsig skit på tomten (katt kanske?) Där stod både jag och Scarlett och mumsade glatt när matte kallade. Scarlett som ska vara så förbastat uppfostrad hon sprang in. Jag stod kvar och mumsade. Så matte kom ut för att hämta mig och se vad jag sysslade med. Hon blev inte glad. Jag blev och andra sidan inte glad när hon tog mig i halsbandet för att tvinga in mig. Så jag skuttade och torkade av mulen på tröja + byxor. Hur som så fick jag en omgång med vattenslangen, renspolad mule och mun.
Sen fick jag komma in och så var det samma procedur för Scarlett. Väl inne så var det tandborstning också.

Vilostund – nej se det tyckte jag inte vi skulle ha. Så jag och Scarlett vi busade och bråkade och förde världens oväsen. Jag la mig en liten stund men då la jag mig PÅ matte och inte bredvid. Scarlett hon ville gå ut igen så hon sjön en serenad och när det inte hjälpte så krafsade hon bort täcket från matte för att visa att det var slut på vilostunden. Men när vi sen väl fick komma ut så var det ingen kul för vi kom inte åt skiten längre… suck.

Inne igen och matte insåg att nu var det promenaddags på gång så hon började ta på sig skogskläderna. Då såg matte min present! Hennes fina höga stövlar som är helt nyomklackade och tillfixade (inte ens en vecka gamla) – ja just dem. De hade jag mellan vil och lekstunden tagit hand om, ena klacken är nu rejält sönder tuggad…
Matte blev superarg på mig och någon skogspromenad blev det inte alls nu. Utan nu blir det avsvalningsstund.
Bestämde mig att det var bäst att jag tog och occuperade datorn – för annars kanske hon läger ut en annons på blocket – skithundar skänkes..

4 thoughts on “Skänkes skithundar”

  1. Inser att jag ännu inte utforskat den stora skovärlden fullt ut.
    Själv har jag mer satsat på klackar -de har perfekt form för att passa bra i munnen och kunna tugga på…
    Men har inte haft fri tillgång på skor så man får mer passa på när tillfälle finns som här…
    men får väl visa att man är duktig så skorna kommer fram på hyllan och jag kan välja och vraka från alla skor, material och modeller.

  2. Skor är det bästa som finns. Särskilt nya oanvända med slejfar, lite finare. Och det duger med snören till skogskängor också och foppatofflor. Rulla sig i skit kan man också göra om det bara finns någon. Hälsar fluffmonstret mellanpudeln Kairo.

Comments are closed.