Prinsen på ärten

Jag har nu under en längre tid försökt förklara för matte att jag är lite känslig. Jag är lite som prinsessan på ärten fast jag ju är en ståtlig prins istället.

Det ska inte finnas några knappar under lakanet på boxlången – så enkelt är det! Jag gjorde tidigare ett försök att ta bort dem där jag lyckades lite så där. Har sedan dess arbetat vidare med att dra av lakanen och fortsätta mitt arbete.
Idag kan jag väl säga att jag gick nog faktiskt nästan gick i mål. Nådde den berömda mållinjen. Men jag orkade inte ta bort täcket och lakanet idag. Så se fint jag gjorde – bet rakt igenom lakanet för att komma åt knappen.Så nu kan man äntligen ligga i soffan och sova utan att besväras av något otäck “ärta” som stör under täcket och lakanet.
Prinsen på ärtens soffa

Däremot så har jag inget emot att ligga på fällen efter att jag tuggat på mina pinnar -men jag har flertalet gånger förklarat att det inte alls är samma sak och att det inte stör min “prinsen på ärten” problem. Så på det kan jag ligga och både leka, rulla mig och även sova.
Prinsen på ärtens pinnar

Men ska jag vara ärligt så måste jag nog erkänna att det absolut bästa och mysigast att nanna på för en kille med höga krav. Ja högra krav som prinsen på ärten!. Ja absolut bäst det är faktiskt att nanna på matte.
Prinsen på ärtens sover på matte