Hundpromenad

Idag så var det min tur att få hänga med på hundpromenad. Det började faktiskt redan hemma. Grannens lilla hund gick ut precis före mig och så fick jag träna på att vara lugn och gå fint efter den. Det gick faktiskt riktigt bra. Vi klarade oss också undan regnet -så dubbel bonus

Sen på kvällen så packades det ihop godis, koppel fram och jag fattade att det var träningsdags. Men för mig! Det var ett tag sedan jag åkte iväg på någon träning. Så Zorro fick vara hemma och slappa med husse. Det höll på att gå lite illa på vägen in, där var en katt som sprang över vägen och var rysligt nära däcken. Det blev en riktig tvärnit och jag tumlade runt lite i buren. Tur att vi har en bra och rejäl hundbur i bilen och katten den klarade sig också. Efter det blev det ett par djupa andetag både från min sida och mattes innan vi fortsatte in mot stan.

Väl inne i stan så träffade jag Lorina . Där var ett par andra med hund också. Först så blev jag stressad och pratade rejält men det tog inte många steg innan jag lugnade ner mig. Jag fokuserade på matte. (eller kanske mer exakt godispåsen fick mitt största fokus!) Jag var lite stressad men skötte mig riktigt bra. Jag tankade av matte massor med godis mest hela tiden – lite taktiskt får man väl vara också!? Där körde förbi tåg, bommar som blinkade och gick ner, trafik, barnvag och lite människor. Samt hundar och massor av dofter.Så inget direkt dragande i kopplet, hyfsat fokus och bara lite lätt stressad. Det gav gott med godis och en supernöjd matte.

Så när jag kom hem till Zorro och berättade att jag hade varit på hundpromenad så blev han lite avis. Men han tyckte det var skönt att tjejerna var hemma så att han då kunde gå och lägga sig och verkligen slappna av ordentligt.

One thought on “Hundpromenad”

  1. Jätte skoj att ni kommer alla ggr 🙂 kul att få träffa tjejjen med!! Tyckte det gick kanon fint 🙂

    Ses snart igen 😉

Comments are closed.