Nybäddad soffa och vaktkalabalik

Idag så har jag varit duktig och energisk medan de två benta var på arbete. Jag har stökat – eller städad eller vad det nu heter som man gör.

Först så hade jag öst ut alla mina leksaker ur lådan, hittat två pappkartonger och jag minutsiöst finfördelat. Jag hörde nog hur det pratades igår om att byta sängkläder så jag tänkte oki doki. Så då kastade jag mig över det. Gick lös på Scarletts och min hundbädd (ja vi har delux varianten så det är en liten bäddsoffa). Så först drog jag av kudden och självklart örngottet av också.Täcket ner på golvet men påslakanet fick jag inte av. Vidare till att dra bort lakanet. Jag knölade ihop det till en hög vid huvudändan så det var lite väl samlat. När så detta var gjort så insåg jag att jag inte kom åt de rena hundsängkläderna för de låg bakom stängd dörr.

Men jag lät mig inte bli nedslagen av det utan tänkte jag kan piffa till sängen lite. Se den har så dumma tygklädda knappar. Riktigt störrigt tycker jag!. Så jag kastade mig över uppgiften att ta bort dessa knapparna, jag är en mycket metodisk pojk så jag började med den nedersta knappen, den är nu helt borta, den andra knappen har en liten lite bit kvar, den tredje knappen kom jag inte längre än att få av tyget och den fjärde och sista knappen har jag bara kämpat och bearbetat tyget men fick inte av den.

Boxer bäddsoffa modifierade knappar

Boxer bäddsoffa modifierad

Puhh tufft och hårt arbete för en hund, så efter den städomgången så fick jag göra som jag sett matte göra, använda handkräm. I mitt fall så blev det mer till att smörja munlädret men jag blev så mjuk och len kring munnen efter lite handkräm.

Vi fick fullständigt underkänt som vakthundar.Hade ett bud som gick in på tomten när vi var ute och lekte och busade. Först när hon ringde på dörrklockan reagerade vi… Scarlett tog snabbaste vägen genom uterummet och fram till dörren jag tog utehållet och sprang runt huset. Sen blev det kalabalik. För båda dörrarna öppna, budet som sa att grinden till tomen hade hon lämnat öppen, och två stutsande boxrar. En matte som försökte stänga dörrar, få in oss på rätt sida. Så fort en satt ner så rusade den andra runt. Scarlett däremot hon är så typiskt tjej och ska styla och lyda matte och lägga sig ner (ja fast hon rushade faktiskt två gånger innan hon lyssnade! ) Jag däremot jag lyssnade inte för fem öre. Utan kollade läget när matte riktade uppmärksamheten åt sitt paket eller att skriva under då rushade jag… hihih.

Sen på eftermiddagen så letade matte upp en gammal – “här vaktar jag skylt” med bild av en boxer och hängde upp på grinden. Snacka om att vi fick underkänt som vaktstyrka då..