Klickerträning o tejpade öron

De första gångerna så fattade jag inte alls det där med att klicker och klick = godis för att jag gjort något bra. Utan jag måste faktariskt erkänna att jag tyckte att det var ett litet läbbigt ljud. Men nu har jag sett så många gånger på när Scarlett tränat och hon får godis så jag har tagit det till mitt hjärta jag också. Trodde att jag nu äntligen fattat läget men så hade jag inte det alls. Jag hittade klickern liggande på bänken (fråga mig inte hur men när jag tittade på den så bara hoppade den ner och in i min mun) för jag vet att det är fel att ta saker från bänk och bord. Men se även om jag fick fram något ljud på den så inte kom där godis. Istället kom matte och stora fingret som innebär att man gjort fel…

Mina öron är floppiga så matte tejpade dem idag igen men jag gillade inte alls det så det tog inte många minuter förrän jag med hjälp av tassar, buskar och stor vilja plockat bort tejpen – jag vill ha mina öron floppiga!
Men får väl se vad som händer om det kommer mera i detta ärendet senare…
Round 1 = vinnare Zorro!
Tejpade boxer valp öron

Sen packades simväskan ihop och moster kom och då händer det otänkbara – tjejerna stack utan oss pojkar. Husse och jag ensamma hemma medan matte, Scarlett och moster drog iväg och simmade.