Simning på rutin

Ja det har nästan blivit rutin i att simma. Jag vet precis när det är dags, kassen fram och sedan går det som på ett löpande band med flytväst, leksak och handduk ner och Zorro blir tillsagd att gå och kissa och när det är klart så in i bilen.

Vi kommer fram till vår lilla pöl – jag sitter och darrar av upphetsning. Buren öppnas och flytväst tas på. Jag får vänta och sedan lyfts jag ur bilen. Springer ner till vattenkanten och tittar upp i luften efter min dummy. Den kastas i och det gör jag med och sedan simmas det.

Idag så vet jag inte om själv simrutinen är på väg att förändras?
Igår var det härlig med en tjejsimtur där det simmades massor och även körde ett par korta intervall skickningar.

Idag så fick Zorro ärva Royals gamla vattenleksak. Det gjorde att jag faktiskt inte brydde mig om hans leksak för det är inte min utan den var Royals. Sedan så var det nog något speciellt med den leksaken för det första så simmade Zorro nu på vårt riktigt simställe (äntligen!) och sedan så simmade han ut hämtade leksaken och skulle upp på land igen. Herre gud -det var ju precis så som brossa Royal simmade -han låg inte i och simmade runt utan fick han själv bestämma så var det hämta leksak och så upp på land som i en karusell. Husse och matte bara tittade på när Zorro gjorde det en 3-4 gången och bara skrattade, hämta och simma upp på land. Ja nu är det ju liksom Zorro nästan redan på land för hans leksak kastas bara precis i vid kanten medans jag simmar längre ut och njuter av at simma runt.

Men så kom det, han satt där vi strandkanten med sin leksak och så bara exploderade han och kastade sig i vattnet och ut på det djupa fast det sluttade neråt utan hjälp- helt själv för första gången. Sen precis som Royal så är han nog en liten mattegris den lilla Zorro för han simmade på för att komma ut till matte.

Så vi var ganska trötta sedan när vi kom hem så det gjorde inte så mycket att de två benta lämnade oss hemma – för vi sov så gott!