Djurparad

Idag så var det en riktig djurparad på morgonpromenaden.

När vi kom till början av slingan så gick där två duvor och spatserade på stigen (tror de är de som brukar vara på MIN tomt och gå runt). En bit senare så drog jag upp gräsändsparet som nog knappt hade vaknat ännu.

Igår så såg jag en liten sork precis bredvid stigen och jag försökte kasta mig efter och ta med tassarna, men som sagt var inte snabb nog. Jag såg den inte idag men stannade till en stund för att se om han tänkte dyka upp på samma ställe även idag – men där gick jag bet och såg ingenting

När vi sedan kommit halvvägs så var där en liten ekorre som skuttade runt vid sidan om stigen men när den såg och drog den snabbt upp i ett träd.

Sen så avslutade det med att jag såg en fasan som paraderade i slyn.

Sen så gick denna dagen i lugnets tecken och vi hade både riktigt lååånng förmiddag- och eftermiddagsvila på boxlången med matte. Ja nu var ju förmiddagsvilan lite extra besvärlig för då fick Zorro faktiskt ligga i buren –
han hatar det men måste faktiskt lära sig lite. Men med lite uppmuntran, radio igång lite lågt så somnade han till slut och nannade supergott. Sen så regnade det massor också så det var en perfekt dag för vila och slappedag.

Sedan kom momor och mofar förbi för att hälsa på mig! (sen hälsade de på den lilla Zorro också – men mig först iallafall !)

På kvällen sen så ville Zorro inte alls nanna för sig själv utan han kröp upp nästan på mig och rullade runt på rygg fram och tillbaka hela tiden men matte stöttade mig och han fick ligga där och snusa med mig. Men vilken liten pisskille Zorro är – nattrundan så var han på gräsmattan och sedan försökte han gå in utan att ha kissat men dörren öppnar sig inte förrän man kissat – så han satte sig och kissade på däcket *suck*
Sen när det väl var dags för att nanna för natten så fick Zorro ligga i buren och det blev stor hjärtesorg. Men matte la sig bredvid honom tills han hade somnat och sedan la hon sig på bädden och alla nannade i lugn o harmoni.