Jag är stor nu

Idag så startade jag dagen med full rulle –
Kastade mig upp på syrran och låg och vältrade mig fram och tillbaka halvt över henne och tuggade på hennes fötter.
Nope – det var inte uppskattat och jag inga myspoäng alls.
Så matte flyttade på mig men i två röda sekunder så flög jag tillbaka i värsta Zorro fart och la mig nu nedanför bädden men syrran fötter hängde ut över kanten och jag tuggade glatt på. Som sagt detta var tydligen inte alls uppskattat!
Så Scarlett försvann upp på ovanvåningen och fick Zorro fritt.

Då flög jag runt ett varv och drog i blomman så jag välte en liten palm över mig men så häftigt låg där i en palm och tuggade blad och jord. När Syrran sen väl kom ner så busade och lekte vi med tennisbollen och jag slog in den under soffan – men man är ju liten så kröp in efter och fastande nästan – men bara nästan för jag kom ut som en kung med bollen i munnen.

Jag fattar inte vad de gnäller på mina sylvassa tänder för – själv så har de en spikmatta så jag tuggade lite på den och det var lite märklig känsla men inte obehaglig för jag ville inte sluta.

Fick vara ute i trädgården nästan hela dagen – och en stund där så blev jag passad av lill Moster och hennes kille medan Scarlett fick en lång promenad. Sen var det lite kamplek med Scarlett och så blev det helt plötslig tvångsvila.
Det är nog det jag har svårast med , detta tvångsvilande. Herre gud jag är en stor pojk och behöver då inte alls vila!
Men men det är bara att gilla läget och vila till sig och få mera energi för att sedan kunna busa lite mera och spring under och runt Scarlett är en favoritlek jag har.

Zorro under Scarlett

Jag har tidigare varit lite grining på att stora Scarlett hur enkelt som helst kan öppna grinden in till andra tomten och gå in där när hon själv vill (förutom om den är låst). Jag är så avundsjuk – tittar på hur hon gör med nosen och tassen och försöker härma henne men det går bara inte. Så jag har sedan kastat mig fram och rusat mellan benen på henne när hon öppnat grinden. Men nu äntligen så har jag kommit på att jag också kan – kan själv!.
Det går till så här – jag kastar mig ner på marken, trycker huvudet åt sidan och så ålar jag mig UNDER grinden och skjuter ifrån med bakenen och så voila är jag också igenom och kan göra som jag vill.

Det har börjats med lite träning – träning är en form av spontant godisutdelning mellan måltiderna. Det gillar jag!
Så Zorro -kom – det innebär att man ska i högsta hastighet rusha till den som säger det och få belöning. Godis ovanför huvudet -godiset får man om man sätter ner rumpan. Mat sätts ner först om man sätter ner rumpan.