Kompromiss

Livet består av kompromisser…
Sedan jag haft aj aj i mina framtassar så har jag inte alls gillat att få manikyr.
Pedikyr har aldrig varit något besvär. Men nu så krumbuktar jag varje gång det ska klippas klorna fram,
så nu har vi kommit till en kompromiss. Pedikyr görs som vanligt med kloklipparen, manikyren tar nu en evighet med att det fixas med fil istället för med kloklipparen. Men jag är nöjd och matte är nöjd – vi har nått en god kompromiss.

Förutom detta så bar det iväg till badebplasked idag igen, polisen hade varit och kollat den dumpade och slönderslagna bilen. Vi fick ner båda de tvåbenta i plurret och det simmades på från alla fyra. De hade en kastsesior när min dummy kastades fram och tillbaka mellan de tvåbenta, när jag nästan var framme så kastades den tillbaka och jag fick simma på så det stor härliga till.
Efter simmedimmet så fick vi vara hemma själva medans de tvåbenta gick på Tosia. När de kom hem sen så var det i grevens tid för oj vad kissiga vi båda var, det kan kanske vara så att vi fått i oss lite mer vatten än vanligt vid dagens simtur så det tryckte på lite extra.

Vi har också ägnat oss åt en annan kompromiss, som består i att jag gör som du säger och du ger mig betalt för det i form av leverpastejsmörgås eller annat gott.
Vi har haft lite träning igen, det var inte igår det tränades men det sitter där långt långt in i minnet, och med lite smaskigheter och leksaker så kan det nog lockas fram (även om jag inte är riktigt så matfixerade som Scarlett)
Skillnaden mellan oss är att Scarlett vill men förstår inte alltid vad de tvåbenta menar,
Jag förstå men vill inte alltid göra vad de tvåbenta vill….