Poppis

att bada idag.
Det har varit supervarmt hela dagen så vi har inte gjort mer än att ligga i skuggan och slappa och klia sig lite på ryggen i det goa gräset.

Med jämna mellanrum så har det “erbjudits” en svalkande dusch – ja erbjudits låter finare än med kommando sagt till oss att stå still medans svalkande vatten sprutas över en… Jag gillar det mer än Scarlett men det har funkat för oss båda.
Senare på kvällen så bar det iväg med simväska i bilen, fast husse körde fel (tyckte vi) och vi fick en kort bensträckare i skogen först, någon om uppvärmning om förberedelse och ta ned förväntningarna inför simningen snackade de tvåbenta om. Ja så mycket skitsnack de kan hålla på med.
Sen så in i bilen igen och bort till simstället, men se där var så mycket folk att de gick inte att vara där inte på någon sida av “sjön”.
Så vi fick åka iväg till vår gamla göl, givetvis så var där också folk, men det var en familj som var på väg att gå så vi hoppade i. Strax efter att vi hoppat i kom en annan familj med hund som också badade,
men vi bryr oss inte! Fördelen med att ha simmat i bassäng är att man är van vid att det är folk och hundar runt omkring men bryr sig inte om det utan fokuserar på sin uppgift.
Idag så blev man nästan yr i bollen av allt snurrande höger och vänster för att bättre komma åt rumpmusklerna. När vi skulle gå upp så kom ytterligare en familj med två hundar men vi kom in i bilen innan de kom ut (för på land så är det en helt annan sak med hundar runt omkring) och två till kom cyklande.

Väl hemma sen så blev det lite massage både för mig och Scarletts del, mmmmm det är mysigt!