Träning o fix

Ja nu börjar vi med vardagsrutinerna igen -
Så det petades öron, klorna klipptes till, tänderna blev översynade och lite pet på dem också.

Sen så tillhör det faktiskt inte vardagsrutinen att vi åker iväg och tränar med andra hundar men idag så gjorde vi det. Med lite lagom avstånd till de andra hundarna så går det lysande, men för nära och det blir kortslutning i skallen. Men vi kom fram till att även om jag älskar godis så var det en liten pipleksak som vann striden i att bryta beteendet. Så leksaken var superkul men se jag tog den inte och busade med utan var med nöjd med att den fanns där. Scarlett däremot hon hade stenkoll på läget så när det var hennes tur så smög hon fram och knölade försiktigt in huvudet under jackan som låg i stolen och tog försiktigt tag i leksaken och drog ut den och kände sig som värsta toppenvinnaren. (japp ivartfall i ett par sekunder innan matte tog den och la tillbaka)

Sen fick jag en liten känga om att jag måste gå upp lite i vikt, ja massa och bulka upp mig lite. Det fick Scarlett att nästan få en hjärtinfarkt att jag nu ska ha en “äta-så-mycket-jag-vill-hög-energi-mat-med-mera-fet-och-extra-god-smak”

Men matte sa stora ord om kontinuerlig träning, uppställning, springa fint och röra sig för domare senare i höst. Ja ja vi får väl se hur länge hon kommer ihåg vad hon sagt…

This entry was posted in Blog. Bookmark the permalink.

Comments are closed.