Återfunnen matte

Efter att ha varit på drift i flera typ många massor av dagar är nu matte hemma igen. Jag dansade hula hula och skuttade både bakåt,framåt och uppåt samtidigt i min välkomst dans. Zorro han körde mer en snurra runt, skutta förbi med leksak i munnen. (Som vanlig är det lite mer utstuderad korreografi när det gäller tjejerna…)

Så nu är ordningen återställd igen. Men se den lycka som varar för evigt. För det tog inte lång stund innan det började att ösregna, jag tänkte direkt nu blir det åska också och stressade upp mig.

Scared of thunder

Men åskan slapp vi och det var bara regnet som matte tagit med sig hem. När nu alla är hemma så var det ganska skönt att krypa ihop och sova så där riktigt hårt och djupt..så zzZZZzzZZ ZZZzzZZ på er alla!

This entry was posted in Blog, Foto. Bookmark the permalink.

Comments are closed.