Köttbullar gör susen

Från den fina presenten som vi fick häromdagen så skars det idag upp köttbullar till höger och vänster. Sen åkte vi båda in i bilen och drog iväg till stan. Väl där så var det inte sån där otäck stadspromenad utan det var springa i ring på grön och fin gräsmatta. Ja nu sprang inte vi i ring men de andra hundarna gjorde det. Vi satt och tog det lugnt i bilen och sedan fick vi komma ut en och en och bara vara och acceptera läget.

Funkade bra, drog upp en liten ragg och där var en annan tik som inte alls älskade trubbnos. Men där fanns faktiskt en annan tik som jag tyckte verkade lite intressant så det jämnade ut sig. Raggen gick ner och jag hade ögonkontakt och tog fram mitt finaste tiggeri. Självklart så gav det utdelning och köttbullar rullade ner i halsen på mig- så okej denna träningen får faktiskt godkännt. Efter jackpott blev det när hon skällde på mig och jag stod och stirrade på henne för att sedan bara tvärvända och söka ögonkontakt hos matte, bra betalning kan jag säga!

Zorro han skötte sig också och fick köttbullelön. Där var en stor duktig rottiskille som stylade på gräsmattan och hämtade apport och fick skutta runt med boll och gick fint fram och tillbaka. Under tiden fick Zorro också gå fram och tillbaka eller så fick han sitta och ligga still. Trots att det flög bollar och sprang hund så fixade han det. Matte däremot fixade inte skitgörat utan lyckades glömma Zorros bajspåse. Typiska matte att inte klara av ens den enklaste uppgiften.