Spår med ny motivation

Idag så skruvade matte till det. INGEN FRUKOST, jag bara säger utmärglad, halvt döende boxer som varken före eller efter morgonpromenaden fick mat. Så in i bilen och så åkte vi iväg. Vi åkte en sväng för att titta till farmor. Ja vi satt i bilen och väntade innan det äntligen bar iväg till stora skogen.

Så matlåda fanns med, frukost + köttbullar! Det visades och rasslades med lådan innan matte gick iväg och la spåret. Medan vi väntade på att spåret skulle mogna, eller matte få tummen ur och gå med oss. Så fick vi inte gå promand och sniffa efter andra spår och vilt utan fint sitta i bilen och slappa och ha tråkigt.

Så var det dag för spår – matte hon hade förväntat sig en kanonkula ut i spåret men toppmotivation. Njaaaa kanske misstog sig lite. Zorro han knatade på lite fint i sitt spår men kom av sig när han hittade kaninpluttar men tog sig tillbaka och till slutet. Jag tog det lugnt, ja hade man även kunnat säga metodiskt hade väl matte jublat men vi nöjer oss med lite lugnt och ivartfall bättre metodiskt än sist. Var iallafall mer i spåret än utanför denna gångenen.

Så tji fick du som hade förväntat dig supermotivation och stenfokus i spåret – matte “tebaks” till tankestadiet och hitta knappen som får oss att säga WOOWWWW det är livets mest underbara ska att spåra och vi gör det med nosen som klistrad mot marken och spåret.

I övrigt så kom husse hem med halva ansiktet oranget, sån där färg som man färgar ögat som Royal haft någon gång. Det är farligt med kaktusar säger vi bara och nu har husse ögonsalva och kladd i ögat för att bli bra.