Överraskning med sim

Idag så blev jag riktigt överraskad, vi har ju inte simmat på nästan 2 veckor när matte varit iväg. Så började faktiskt att tro att simsäsongen var över för i år.Att jag skulle behöva vänta en hel lång höst, vinter och vår innan jag fick simma och plaska igen.

Så idag så hände det. Simsakerna packades ner. Jag dansade hula hula och visste inte om jag skulle stå på höger eller vänster ben. jag rusade ner till grinden för att säkerställa att jag fick åka med i bilen. När vi stannade bilen vid simstället så var jag helt super fokuserad och tänkte dra iväg sista biten i topfart boxer. Nu blev det lagomfart matte istället som gällde. Suck vad tråkigt och jobbigt. Men det gick inte utan fick hålla lagom takt, nu blev det i form av kasta sig fram få tvärstopp i kopplet, rusa tillbaka, titta på matte och få klartecken att gå igen.

Väl framme togs flytvästen på i ett huj, kan nog nästan göras i sömnen sån vana vi har på det och så kastades leksakerna i. Jag flög iväg som en skjuten raket! Att simma är livet, plaska brukar jag överlåta åt Zorro men idag så blev det lite plask och öronviftningar även för min del.

Scarlett sim plaskar

På kvällen fick vi liten egentid medans de tvåbenta drog iväg men se efter långpromenad på förmiddagen och simtur på eftermiddag – ja då gör det inget alls..