Dränkt Zorro

Ja se lille bror Zorro ja han kan inte simma!
Idag så var vi ute i skogen på ett nytt ställe och där hittade vi en helt fantastisk lite badplats. Inte hade vi planerat att bada så inte var det med några flytvästar och leksaker eller badkläder. Men inte ska sådana små pittitesser få stoppa ett bad. Så sagt och gjort vi fick gå i för att simma och matte hängde på.

Jag har ju liksom koll på läget att man får kämpa lite extra när man simmar utan flytväst och att man inte kan ligga och glida fram och sedan slappna av med att bara ligga och flyta. Detta hade inte Zorro full koll på. Så när jag fick för mig att det nog fanns en leksak där ute i vattnet och drog iväg så drog Zorro efter men lite trött och dålig taktiskt upplägg. Ja se då började han sakta att sjunka med rumpan. Matte fick faktiskt se till att blöta ner sig rejält och dra efter honom och försöka få oss att vända in mot land igen istället. Men se Zorro han ville inte alls vända om och när matte försökte att stötta upp under magen så slutade han simma helt och istället vända han neråt.
Han gick helt under ytan och husse var på väg att kasta sig i men matte fiskade upp Zorro och bar in honom till land igen. Själv så var jag ganska trött då också och fick kämpa på. Men sen så skulle jag i och simma igen, det skulle Zorro med så ingen fara med honom. Tror ni han hade lärt sig eller gick under igen? Klart han gjorde om samma sak men som sagt matte var bredvid och bered och fiskade upp liten boxer igen. Sen fick jag simma en liten vända till igen medans Zorro fick gå i kopplet och leka med näckrosorna istället. Men han är en cool kille så inte blev han rädd för vattnet iallafall. Men som sagt utan flytväst och han får bara vara en strandraggare, så någon baywatch blir han inte men har kommer lite snygg strandkantsbilder

Zorro i strandkanten

Zorro i strandkanten

Själv så ville jag som sagt simma mera…
Scarlett vill simma mera

Så här ser det ut när Zorro kör ett undervattenssim…