Hemma igen och elaka ord

Matte hon har varit iväg på sån där kurs så vi har fått vara hemma med husse. Det har inneburit långa promenader, nanna i sängen, lite träning och hjälp av moster. I övrigt inte så stor skillnad.

Men idag så packades vi in i bilen och så drog vi alla in till staun och hämtade hem matte. Hon åker buss och tåg men se de som kör bussen och tågen är inte alltid så duktiga på att hålla tiderna. Men idag så var hon bara en liten stund sen hem. På vägen hem så låg där tydligen någon cool och häftig lyxbåt i hamnen så då var vi tvugna att stanna där och titta till dem. Suck!

Men till slut så kom vi faktiskt hem, men tänk matte sa då de hemskaste man kan säga. O vet ni hon har sagt hemskheter tidigare, att min midja är borta, att jag får mindre att äta. Men idag så var det extra extra elaka och hemska ord hon sa. Hon tittade på mig och kramade mig och sa, Scarlett har gått och blivit gammal!

Jag är väl inte gammal jag är ju bara 7,5 år, vilket förbaskat elakt påhopp. Okej min kropp är kanske lite extra sliten just nu – men inte är jag väl gammal för det. HMPF nehe du matte att krama mig och säga att jag börjar bli gammal i kroppen är ingen bra välkommen hem present. Passar du dig inte så ska jag be Zorro att han “Zorrofierar” några av dina kära saker.