Ballonglek o kamplek

Idag så var det en gamal goding favorit i repris. Det var länge sedan vi hade ballongleken. Ja,för Zorro så var det första gången. Hur som vi får ballonger som vi sedan får busa och leka med och så avslutas det med en pang. Zorro blev mycket mycket förbryllad över detta. Först över att ballongen sa pang, och sedan för att hans boll som han lekte med försvann. Hur mycket han än letade runt så kunde han inte hitta den. Det enda som fanns var ett par små plastbitar som matte direkt tog undan.Men det var dåliga ballonger för de höll inte många sekunder var.

Sen så var det allmänt springa och busa i trädgården, för det var ju extra lyxdag med extra matte semester, så vi var faktiskt ganska lagom genomkörda när vi bestämde oss för att det var dags för att kampa lite. Vad det gäller kamplek så har det alltid varit min paradgren. Royal den stora lunsen han råde aldrig på mig och min perfekta teknik. (jo okej då när jag var valp så hade jag ingen suck men därefter så var det jag som gick runt med honom och hade kollen.

Lille Zorro han har bra mycket bättre teknik och så är han så attans enveten! Så nu blir det lite rejäla kamplekar där vi båda två får kämpa och dra. Så uttröttade men ovilliga att sluta så körde Zorro tillslut, kasta sig ner på sidan taktiken. Då trodde han att hans vikt skulle få mig att ge upp och ge efter. Hahahah jag bara skrattar och säger, icke så nicke och så drog jag iväg med honom. Men får väl erkänna att det kommer att bli tufft när han lägger på sig sina kilon och matchar mig viktmässigt. Men huvudsaken är att vi har kul!

Kamplek 2013

och bara för att visa på skillnaden, så här såg det ut för nästan ett år sedan
Kamplek 2012
När lille Zorro var en liten pluttevalp som nästan nyss flyttat in.

Så när vi väl hade gått in för att vila upp oss, ja tror du inte vi blir störda då?? Två ekorrar som skuttade runt i MIN ek. Trots vilda protester så fick jag inte gå ut och jaga bort den. Matte hävdar att de är söta och gulliga. Skitsnack! Fick med mig Zorro i mina protester också men tyvärr så hjälpte det inte.