Veterinär tid

Idag så bar det av lite oväntat till veterinären.
Husse åkte dit och väl där mötte matte upp. Fick gå in i ett rum och där blev jag undersökt av en tjej. Hon petade och klämde på mig. Stoppade upp en sak i rumpan som pep och sa att jag hade feber. Lyssnade på hjärtat och när jag hostade och hostade.

Sen så efter ett tag så kom hon tillbaka och jag fick tre sprutor i nacken. Uscha det gillade jag inte så mycket.
Efter det så fick jag åka hem med matte medans husse åkte och hämtade massa piller jag skulle stoppa i mig.

Men det var något som var fel, för jag blev helt groggy. Så när vi väl var hemma och parkerade så tog jag mig inte ur bilen. Matte fick dra och lyfta mig ur bilen. Sedan stod jag o svajade och saggade ihop. Läbbiga världen var det för mig. Scarlett hon kom och tittade konstigt på mig och sa, jaha har du varit hos veterinären och blivit sederad. För hon sa att jag såg ut som Royal gjort ett antal gånger och hon själv också för den delen. Men nej jag hade ju inte varit sederad utan hade reagerar på morfinet. Så matte sa att det skulle bli en lååånnngg kväll för mig innan jag måde riktigt bra igen.

Utslagen efter vet besök

När man är sjuk så få man nanna sängen. Eller har iallafall tidigare fått det sa Scarlett. Jag nannade sängen men mitt i natten så mådde jag illa. Då kräkte jag i sängen. Vilken uppståndelse det blev. Sen kräkte jag på mattan istället.