Byta lillebror

Jag vill byta lillebror, till en lugn och avslappand kille.

Zorro har kastat ut hälften av leksakerna i leksakslådan och flygit runt med dem i munnen. Han har hoppat ÖVER mig och när jag sedan reste mig upp för jag kan säga att jag älskade inte det.Ja då så rushade och kastade han sig UNDER mig… Han är ju inte så liten längre så han knuffade mig ganska rejält när han buffade sig under. Sen kastades han sig upp i bädden och började dra iväg med täcket. I omväxlande ordning valde han sedan en leksak och rushade runt men den. Kastade leksaken åt sidan och tog en annan och rushade runt.

Han blev infångad för att lugna ner sig och då bestämde han sig för att “tugga”,sparka och bråka med matte för det sista som han skulle göra var att vara stilla. Han hävdade något dumdristigt som en boxer är gjort för fart och aktion och inget messigt vilande ! Detta under tiden som han blev insatt i buren. Sen tog det inte lång stund förrän han sov. Lugnet sänkte sig åter.

Sen på kvällen la jag mig tillrätta för att tugga ben. Men då la Zorro sig precis bredvid och gnällde och gnydda och försökte på så sätt övertala mig att flytta på mig. Det resulterade att jag skällde ut honom rejält och sa piss off, ta ett annat ben detta är MITT. Men det är som att hälla vatten på en gås och han bryr sig om varningen för ett par sekunder. Längre satt varningen inte i hos honom och han försökte igen. Men efter ett par rejäla utskällningar från min sida så tog matte över och tog hand om Zorro och jag fick tugga ben i fred.

I övrigt så har det rengnat precis hela långa dagen men vi tål vatten så det är inget problem för oss, däremot så var matte lite gnällig över vädret men vi fick henne att tuffa på en bra långpromenad i skogen ändå.