Ledbruten och spårträning

Ja idag var jag lite ledbruten efter gårdagens “pilatesincident” .

Så det blev ganska lugnt tempo idag och så bar det iväg för den planerade spårträningen. Jag fattade direkt vad som var i görningen när matte tog sina färglada markörer och lämnade oss i bilen – aha spårning. Efter det så fick vi gå en promenad i skogen. Men jag visste ju att det fanns ett spår så jag letade attans efter var det började. Fick igång Zorro på att sniffa som tusan också. Men vi var bara på promenad och inte spårdags ännu så bara att njuta av promenaden så länge.

Detta spåret var mycket bättre än det vi gick häromdagen. För idag så var där inga fjantiga pinnar utan lite roliga saker som vantar, strumpleksaker och som spårslut så fanns där en hel låda med mat. Underbar är allt jag kan säga. Så en ca 150 meter spår med en skarp vinkel och en mjuk, men liggtid ca 50 min tog jag nästan som en dans idag.

Men oj så upprörd Zorro blev när han fick sitta själv i bilen medans jag spårade, så mitt arbete ackompanierades av upprörda Zorro gläfs. Sen så var det Zorros tur och han fick två korta spår , ett första spår med liggtid ca 50 min
fint arbete där, sedan vidare till ett med kort liggtid på ca 5-10 minuter. Men nu var hjärnan trött eller så var det svårare att känna spårkärna för han slog lite mer – men slutet vvar även mat för hans del.

Så slutet gott allting gott – ja nästan iallafall. Väl hemma så insåg vi båda att vi inte fick någon kvällsmat. Tydligen så räknades det även om vi fick mat i en låda i skogen ..hmmmm inte enligt mig..

One thought on “Ledbruten och spårträning”

Comments are closed.