Räddningsaktion spårning

Dagen började med bilträning. Jag börjar nu lära mig att vara tyst i bilen. Så vi körde 5 snabba butiksbesök på en timme där Scarlett o jag fick vänta tyst och fint i bilen. Sen kom problemet jag gnydde lite och så gnydde jag lite till. Det blev en tvärnit in på parkeringplats med lite gräsplätt där jag fick komma ut och kissa. Ooo så skönt för det höll på att bubbla i öronen så kissig som jag var. Efter ytterligare ett butiksstopp så bar det så äntligen ut i skogen.

Husse försvann iväg och sen när han kom tillbaka blev han utskälld! Komma gående där med massa färgglada remsor på sig och runt sig, kände ju inte igen honom så utskällningen blev rejäl (ända tills han var helt framme vid bilen och jag såg att det var husse då blev det boxerdans istället). Sen fick vi gå en mysig skogsrunda och sedan försvann matte en kort stund och det var dags för ett äventyr.

Jag fick gå en liten sväng i skogen med matte när jag helt plötsligen luktade att matte gått där tidigare. Så jag satte ner nosen i marken och drog iväg i kopplet för att undersöka vad som hänt där.Efter en liten bit så hittade jag kanin -min leksakskanin från hemma. En liten bit till och jag hittade igelkott också. De hade kommit helt på villovägar här ute själva i stora skogen och matte hade inte hittat dem. Men jag hittade dem så att de fick följa med hem och inte vara ensamma och övergivna i stora skogen. Sen gick en sväng till och så hittade jag ett nytt spår efter matte. Nosen ner igen men nu hade jag lite mer bråttom för att se om det var flera av mina vänner som behövde räddas i skogen. Men jag hittade istället en helt ny fågel som kvittrat. Låter konstigt men jag tog med honom hem tillsammans med de andra.

Scarlett hon hade passat på att också gå ett spår och sa det som något självklart men hon hade bara tråkiga pinnar i sitt spår och så en ny kvittrande fågel i slutet. Så det var inte en så stor och fantastisk räddningsaktion som för mig där jag hittade mina mjukisvänner och rädde dem. Scarlett sa att pinnarna var lite tråkiga så dem fick faktiskt husse plocka upp själv – men spåra det är skoj!

Väl hemma så var vi alla helt slut så det blev en låååånnnnggg eftermiddagsvila ihop. Kommentarer om att jag snarkar är bara rent och skärt förtal.

2 thoughts on “Räddningsaktion spårning”

  1. Det är faktiskt lite häftigt vilken nytta man kan ha av den där nosen –
    leta godis i trädgården, hitta Scarlett och nu få gå på räddningsaktion och hitta mina mjukisdjur!

    Matte säger dessutom att jag är duktigt och inte bara jobbig utan mycket jobbvillig också 😉
    Så får nog möjlighet att använda nosen framöver också…

Comments are closed.