Spegel och mitt emellan

Oj vad överraskad man kan bli. Lekte kurragömma med matte och smög ut i hallen för enligt uteslutningsmetoden så borde hon vara där. Hon var där, jag såg henne och hörde henne men det var lite spökaktigt och platt. Jag tittade mycket förvånat på henne och framför henne stod dessutom en boxerpojk. Det hela var mycket mycket märkligt och jag förstod inte alls vad som hände. Men så vände jag mig om – om herre gud matte stod ju bakom mig. Jag blev superglad och sen när jag vände mig igen så insåg jag vad som hänt. Jag hade sett matte i speglen – hahah att jag inte insåg det förrän jag vände mig om. Det var lurigt och oväntat. Har ju sett mig i den andra speglen utan att bli så förvånad.

Vi körde sen lite leta lek i trädgården, toarullar med godis, japp det funkar alltid. Vi fick vara på var sin sida av trädgården och leta i vår egen takt. Måste erkänna att Scarlett har bra teknik på att hitta sakerna så får vara glad att det delas upp så att jag faktiskt hade en chans att HITTA dem själv (och inte bara sno dem från Scarlett när hon hittat dem). Idag så var det faktiskt riktigt svårt att hitta – jag är ju ganska van vid att leta men idag så låg dem inte på marken utan låg en bit upp i buskar eller uppe på något. Så jag har nu tagit mig från fisk till mitt emellan – undrar om det senare även kommer till fågel ?. Ja nu fick jag ju faktiskt en rulle gömd på fisknivå men även den var klurig för den låg mitt i tunnel. Men som sagt hittade dem efter lite hårt arbete.

Dagen avslutades med ytterligare lite hårt arbete – en simtur. Måste säga att jag är duktig och har talang för jag lyckas faktiskt att lura upp Scarlett ur vattnet när jag står vid strandkanten med min leksak…så som Scarlett älskar att simma är det ingen dålig bedrift.