Katt i trädet

Ja nu sitter där en katt i trädet. Den klättrade över och in på min tomt och då var jag inte sen på att jaga efter den. Tyvärr så fick jag inte tag i den gråa retstickan utan katten försvann upp i trädet men superhastighet. Tyvärr så spurtade jag på och tryckte ifrån så att något hände med mitt ben för det gjorde ont och sedan så hoppade jag på tre ben (slog väl upp min trilskandes has). Så vi fick gå in och vila och katten fick sitta kvar i trädet.

Innan detta hände så hade vi återigen varit iväg och simmat och vi var på Zorros simställe för det var så mycket folk på mitt. Men se gud vad han är jobbig och ska ha min leksak. Med det menar jag att han vill ta någon av de två leksakerna som vi har i vattnet. Han är bara intresserad av att ha dem men har inte ännu lärt sig hur man gör – hur man öppnar munnen och tar en leksak i vattnet utan att dränka sig själv samtidigt -hihihi.

Jag däremot har tagit mina kunskaper en nivå till så jag tar nu båda leksakerna i munnen samtidigt och bara äger dem. Det är lite klurigt att få tag i den andra leksake när man redan har en i munnen så det kräver lite jobb och jag kan få knuffa den framför mig och svänga höger och vänster ett antal gånger innan jag får rätt grepp. Men någon retsticka är jag absolut inte (mer ängel om jag får säga det själv!) så retas gör jag absolut inte så om jag simmar förbi framför nosen på Zorro så är det bara för att han råkade vara där i vilket fall som helst.