Spooky

Livet och omgivningen har gått och blivit spooky. Det innebär att saker och ting nu är lite läbbiga och helt nya (fast jag tydligen har sett och varit med om de tidigare) Sista kvällskissningen i trädgården gick inte alls som planerat för nu låg där något hemskt och otäckt på gräsmattan och vaktade på mig. Men matte traskade runt utan att vara rädd för det där hemska så jag smög mig ut på gräsmattan och gick närmre och närmre. Då såg jag vad det var – det var ju roliga vedklabbar som husse fixade tidigare idag och som jag ju faktiskt lekte med tidigare… ja ja man kan inte komma ihåg allt! Gruffade och hostade lite även tidigare för att det var någon i vårt trädgård så fick jag igång Scarlett också som började morra om att vi hade inkräktare -men det slutade med att jag fick en vattenstråle på nosen och en sträng blick från matte om att husse fick arbeta i trädgården.

Igår natten så tyckte faktiskt även Scarlett att det var lite spooky för det regnade och åskade lite så även hon så stor hon är kan vara lite spooky. När matte kom hem så blev Scarlett helt förfärad – hon luktade valp, jättemycket valp. Scarlett stod bara där och sniffade och sniffade och sedan tog hon en tur ut i trädgården för att se om där låg någon valp gömd. Men valp var hämtad och lämnad och inte till mig så jag och Scarlett fick ingen lillasyster.

Sen så fick Scarlett träna lite med sin “godisboll” (ja det är som den största boll du kan tänka dig och bara man lägger tassarna på den eller så så delas det ut godis, och sitter man sedan på den så får man också massa godis, tror den kallas pilatesboll. Jag kan inte sitta på den men kasta upp framtassarna på den det kan jag precis lika bra som Scarlett. För godis det ska inte finnas några orättvisor när det gäller det! Jag vill ju också ha godis!!!