På fel sida

Man är alltid på fel sida –
Fel sida om staketet, grinden, eller nätet!
Men de trodde jag sov och stängde inte barngrinden helt vips så smet jag upp för trappan och medan matte tittade bort för att samla ihop papperna hon skulle hämta så lämnade hon mig med blicken (och uppe är inte valpsäkrat) en hel burk med tops kan berätta att det tar ca en sekund eller så för att få av locket och sedan springa runt med den och sprida ut tops över hela ovanvåningen – slå det rekordet om ni kan!

Sen var jag på fel sida om nätet till trädgårdslandet, för inte så länge sedan så skulle jag vara i trädgårdslandet när matte arbetade med jorden o ogräset – men då kravlade jag mig över och rusade ut.
Nu får jag inte vara i trädgårdslandet för där finns nu små frö och växter som inte klarar av en boxerträdgårdsmästare och med den centimetern eller vad det kan vara som jag växt sedan sista så kastade jag mig IN i trädgårdslandet hur lätt som helst. Så mycket att matte gav upp att ens försöka fortsätta utan vi gick och lekte lite istället.

Sen så var man på fel sida om dörren. Scarlett viste direkt att detta inte var någon “ska-ut-5-minuter” utan att matte faktiskt skulle åka iväg på riktigt. Sagt och gjort hon drog iväg och vi två fick vara ensamma men när hon sen kom tillbaka så stod huset kvar och det fanns inte ens den minsta lilla olycka på golvet.

På tal om olyckor på golvet så hade jag lite otur tidigare i dag när jag planerade – tydligen inte helt okej att vara ute och sen självmant springa in och sätta sig mitt på golvet och kissa…för att sedan springa ut och leka igen…

Men sen undrar jag också hur jag ska veta vad som är rätt och fel, vad man ska och inte ska göra. Tex så gruffar Scarlett när det går folk förbi tomten – inget jag ska göra – men jag gör ju bara som stora syster -men där verkar det som att man fortfarande är på fel sida.

På kvällen sen så var jag så trött så jag fick självmant in och la mig i den öppna buren -nu var jag på rätt sida!