Dödsvrål !!!

Dödsvrålet, det är fyllt av fasa , skräck, dödsånget och en djup rädsla –
jag satt fast! Mitt huvud satt fast i grinden och när jag förtvivlat försökte att dra ut mitt huvud så det enda som hände var att jag öppnade grinden (och i för sig en snygg effekt och önskat resultat…men inte med hjälp av mitt huvudet på detta bokstavliga vis)

Jag skrek ut min ångest och på två sekunder var Scarlett frame och helt hysteriskt skuttade runt mig, matte (japp hon är ju liksom ingen sprinter så det tog ju lite länge tid) kom fram och fick tag i mig drog tillbaka och lyfte grinden och fick ut huvudet. Fortfarande gallskrikandes så fick syrran överslag och knuffade till mig och undrade vad som hände och om jag var vid liv eller inte.

Så lite tilltuffsad av framförallt mitt ego så fick jag sen mitt ben – märgbenet som jag hade rullat under grinden och sedan skällde på men som sagt tålamod har jag väl inte så inte kunde jag vänta på att matte kom bort till mig för att hjälpa mig utan in med huvudet och så satt jag fast!

Men jag klarade det hela bra och fick äta godis vid grinden och det var inga problem – och vem vet jag kanske lärde mig en läxa idag?? Fast nje tror inte den lärdomen varar mer än till nästa lekstund.

Efter vilan så var det lite bilåkning och idag med perspektiv på livet så var bilåkning ingenting så jag var tyst hela resan. Besökte gamelmomor och det var trevlig och jag kollade läget o myrorna på gården innan jag somnade medans de tvåbenta pratade. Sen åkte vi hem och då hittade vi momor på vägen – men lite kissenödig var jag så ett par skall blev det på hemvägen (har inte riktigt tid med att kissa när jag är iväg – men väl hemma så skvalade det – oj vad skönt det var!)

På tal om dödsvrål så kan jag berätta att sniglar inte ger ifrån sig sådana – för det hördes inte ett ljud när hade en snigel i sitt lilla hus i munnen och tuggade på den…

(skulle hälsa från Scarlett också att hon mår prima och att hängtutten nästan är borta och ingen feber så de där tabletterna hon får med räkost gör susen – och får det att vattnas i munnen på mig !)
samt att hon nu har stenkoll på mig när jag är borta vid grinden och spatserar för då kommer hon och kollar till mig så att jag inte får något mer överslag på dumma ideer…