BÄBIS

Det har varit ett par händelserika dagar, först så blev jag avlämnad hos mobror/Annemie och där fick jag busa runt med Diesel och jag hade dessutom en övernattning. Efter det så blev jag avsläppt hos momor och mofar och sen på kvällen så kom husse och matte och hämtade mig. Men de hade med sig ett litet knyte – de hade med sig en bäbis, en boxerbäbis.

Först så sa jag bara vad har ni gjort?
Denna lilla plutten var en kavat kabrat – och nej jag tänker inte alls tänka tillbaka ca 6,5 år och hur jag kom in i familjen och hur jag var.

Nya valpen
När jag gick för att dricka så kom han galopperande för att kolla läget, vilket fick mig att backa och undra vad som hände och han dök ner med huvudet i vattenskålen. Han drog iväg med mina leksaker, han fick kel och gos av matte/husse (vilket jag också fick men ändå). Det bästa var när de höll på med kvällsmaten och packa upp och jag fick lite extra omvårdnad för då satt matte in honom i buren (och nu fick ajg förklaringen till varför den har åkt fram igen) och i buren så satt han och gnällde, pep och det var så synd om honom. Matte tyckte jag kunde trösta honom men jag sa – har du skaffat honom så får du själv trösta honom.
Han fick nattemat och det serverades på min gamla matplats (och jag fick en liten brödbit som sympatimat)
Han biter mig i mungipan och det gillar jag inte – och då gurglar jag lite men han bryr sig inte det minsta. men värre var när han trodde att jag var något form av mjölkmaskin och han var o buffade mig under magen och de små sylvassa tänderna runt min mage och tuttar – då sa jag piss off och tittade surt på matte. *suck*!

Scarlett o valpen vilar iho
Sen gick skulle han vila och då la matte honom att vila hos mig i min bäd och det var helt okej och faktiskt lite mysigt. Så vi låg där och sov tillsammans minst en halvtimme, men sedan gick det åt skogen! Han bestämde sig för att han liksom skulle natta sig och då kröp han upp och skulle ligga uppe på mig och grävde runt med tassarna och höll på. Jag morrade, morrade och så när matte kom och skulle ta undan honom (för tro inte att han har sjävlbevarelsedrift nog för att själv flytta på sig) så flög jag upp och bad honom fara dit solen inte skiner….grrrrrrr!

Så ut och kissa sista nattekisset i trädgården och sedan så fick jag gå upp och nannan i sängen med husse och så låg matte nere med bit-bäbisen. Men valpen får faktiskt ett halvt plus för att han bajsar lite i hörnan av tomten och inte mitt på gräsmattan (som vissa andra av mina hundgäster gör…)

4 thoughts on “BÄBIS”

  1. Helt fantastiskt skoj med valp –
    men hade glömt känslan av trampa i kissefläck
    eller försöka få en valp att gå ut och pinka i ösregn
    *fniss*

Comments are closed.