Vattenmarodör

Jag steg upp tidigt och gick ner i trappan för att kolla läget och se om plutten och matte var kvar. De var båda två kvar. Så jag såg till att de vaknade och sedan så fick plutten gå ut och kissa och jag fick göra det samma sen.
Det serverades frukost och plutten har annan mat än mig och de luktar smaskens men jag fick inte smaka det minsta lilla däremot så försökte plutten sig på att ta från min skål men då kom lyftkranen matte och så var han tillbaka vid sin skål.

Sen hade jag tur, en härlig skogspromenad bara jag och matte (medans husse och plutten var hemma). Väl hemma så åkte plutten in i duschen jag låg utanför badrummet och kollade in läget och smålog åt hans lycka att få duscha *fniss*

Han busar massor och har små otäcka sylvassa tänder, han har kommit på en mycket mycket enerverande lek. Det går till så att när jag går och dricker så oavsett var plutten är – så kommer han galopperande och kastar fram sitt lilla huvud i vattenskålen. Förvånad som jag blev första gången så tog jag ett steg tillbaka och leken var igång -så jag får inte dricka utan att han tror att det är lek och får mig att gå ifrån vattenskålen. Matte har fått hjälpa mig och hålla i plutten medans jag dricker.

Sen så åkte matte iväg med plutten – och då tänkte jag att hon skulle lämna tillbaka honom men icke när hon kom hem så var han med hem igen. Han hade varit med hos mattes doktor och charmat tjejerna där – typiskt!
Här ligger han på fällen och tränar på att se charmig ut – tycker du han lyckas?
Nya valpen poserar

Matte tycker att jag är lite surkäring – för när han kommer och vill nanna och kryper nära och upp på mig så blir jag grining och gillar inte alls det- och flyttar han då inte på sig eller följer efter mig så morrar jag.
Vi hade en stund på eftermiddagen när jag låg på fällen och vilade och han låg på mattan , sen kom han sakta bort och la sig så försiktigt bredvid mig nära. Då gruffade jag och sedan reste jag mig upp men matte sa att jag fick ligga kvar på fällen. Så med rumpan mot la jag mig ner och så låg vi på var sin kant på fällen och det var okej och han fick sin ärvda mattetröja på sig som kompensation för en boxertjej.

Nya valpen vilar med Scarlett

Det tog inte lång stund förrän plutten rullande runt och låg med ryggen mot min rygg och jag kunde inte göra annat än att gilla läget och så vilade jag vidare. Men efter ett tag så börade han rulla runt och flexa alla tårna mot mig – men då fick jag nog och gav upp och gick och la mig i min egen kupe.

Men vi har börjat att kunna busa lite ihop och plutten har börjat att förstå att man inte kan sno leksaken hela tiden från stora mig och få mig att backa – men det här kommer att bli skoj med en ny lekkamrat – vi ska bara hitta formern för att kunna busa för han är så liten så jag får inte rusha på allt för mycket säger matte.


If the movie don’t play you can , download it here