Halvkroppsmassage

Idag så hade vi en tjejdag fylld av relaxing – ja det finns ju inte mycket annat man kan göra när
vädret är så här trist och det bara regnar hela dagen lång. Ja för jag fick ju inte vara ute och jaga duvan som gick
runt på tomten och spatserade – fast när jag hade kissepaus så var matte ute och sa nu får duvan flytta på sig för här kommer en boxer och då flög den iväg och duvan var borta … men jag hittade den allt, för den hade bara flugit bort till kortsidan – och oj fick den göra en panikstartning och dra iväg över staketet när jag kom farande för att jaga duva. Matte minns fortfarande med förskräckelse den dagen när jag och Royal fick tag i en duvunge och skakade till den – och sen var det ingen duvunge mer.

Sen vi hade lite inomhuslekar i lugnt tempo som avslutade med och en god fullkroppsmassage (ja eller egentligen blir det en halvkroppsmassage + för vi tog inte höger framben och bakben, men rygg och sedan hela vänster sidan för att avsluta med lite huvudmassage. Så kallar vi det halvkropp, helkropp eller halvkropp + – hur som var det härlig avslappnaden
och efter det vila vi lite tillsammans.

Sen körde vi ett pass med pilatesbollen – och jag var så helt avslappnad att jag låg i min bädd o snarkade när husse väl kom hem. Så matte väckte mig försiktigt och sa att husse var hemma – och då sprang jag ut och gjorde happy dance.