Dagis – nattis

Idag så hade vi dagis och det var fullt hus. När matte kom hem så hade hon med sig både Diesel och Casper.
Ute så fick vi vara två tillsammans – och inte alla tre för att vi inte skulle dra igång värsta buset i fart o fläng.

Vi började med att vi tjejer hade halva trädgården och Casper den andra halvan. Sen fick jag vara själv medans Diesel och Casper röjde runt lite. Väl inne så var vi alla 3 och det funkade hur bra som helst. Diesel hämtade sina märgben, jag låg i solen och vilade och sedan så gick Casper runt o kollade läget och så vilade han också.

Duvan var och spatserade hånfullt precis utanför uterummet så både jag och Diesel skällde ifrån och Casper han hängde med på grupptrycke – för jag tror inte ens han såg duvan för alla blommorna som var i vägen.

Casper han försöke få oss tjejer på fall genom att ligga på rygg och oma sig – till slut så fick vi ju gå fram och kolla vad han höll på med – vilken manlig kille?!

På eftermiddagen så kom mobror och hämtade upp Diesel men det kom ingen och hämtade Casper. Det blev kvällsmatsdags och han fick sin supergoa färskfoder och jag stod med mina torra byttor och en matsked av hans mat som smaksättare –
INTE okej!

Det blev sena kvällen och han var fortfarande kvar och låg och nannade i den ena bädden och jag i den andra – var han inte här på dagis – var det nattis?